fbpx

За нас

Фирма Ол Ин Дизйан ЕООД е създадена с идеята да помага на Вашия бизнес. Искаме да предложим на клиентите си всичко необходимо за бизнеса на едно място и с един изпълнител. Ако имате нужда от регистрация на фирма или нейното счетоводно обслужване – ние сме насреща! Желаете да направите запомняща се реклама – нека ние се погрижим за нея. Ако имате нужда от уеб сайт или изработка на лого – ние го създаваме. При нужда от 3D визулализации – разчитате на нас.

МИСИЯ

В забързаното и натоварено ежедневие всеки, който има бизнес, знае, че времето е най-ценният фактор. Ние ще го спестим  като обединим всички услуги, от които се нуждаете, за да улесним развитието на фирмата Ви.

Бързината и качеството на нашия екип гарантира максимални резултати в кратки срокове. Гледаме на всяка една задача изключително отговорно и професионално – успехът на Вашата фирма е успех и за нас!

Кой ни се довери?

Защо точно ние ?

Дългогодишен опит

Нашият екип има над 12 години опит в услугите, които предлагаме.  Той ни послужи за разрешаване на комплексни проблеми по ефективен, бърз и надежден начин. Интересът ни към развитието на технологиите, онлайн пространството и бизнеса спомага да прилагаме наученото максимално добре на практика. Така се раждат иновативните решения, които предлагаме.

Високо качество

Влагаме всичко от себе си във всеки един проект и продукт, за да постигнем съвършенство – от идейния проект, презентацията, изпълнението  – до крайния резултат за клиентите Ви. За нас е важно да добавим любов към бизнеса НИ. Проектите, които създаваме, са максимално полезни и ефективни, така че да носят висока печалба и възвръщаемост на инвестицията.

Комуникация

Говорим ясно и открито, споделяме идеи, грешки и наблюдения. Представяме всичко по достъпен и разбираем начин и винаги навреме. Отговаряме на въпроси бързо и подробно. Комуникацията с партньора е постоянна и надеждна през всички фази на проекта – от първоначалното обсъждане до реализирането му. Така създаваме творчески процес в екип от разстояние, базиран на продуктивно сътрудничество за постигане на най-добрия резултат.

Работен процес

Разработваме всеки проект въз основа на утвърдена методика, която се е доказала като печеливша, като използваме най-надеждните съвременни технологии. Прилагаме ясна концепция и подробен план, градим стабилни основи и обръщаме внимание на детайлите. Всеки проект се ръководи от професионалисти, които са отговорни за крайния съвършен продукт, предоставен в определения срок.