fbpx

Счетоводни услуги

Всяка фирма има нужда от счетоводство. С цел да сме полезни изцяло за Вашата фирма, предлагаме всички видове счетоводни услуги за Вашия бизнес. Независимо дали сте регистрирани по ДДС или не, нашите счетоводители ще се заемат със задачата да сте перфектно обслужени. Доверявайки счетоводството си на нас, Вие ще сте спокойни, че то е в сигурни ръце.

Обработка на работни заплати и ТРЗ

Счетоводителите от Ол Ин Дизайн ще обработят документите за заплатите на Вашите служители. С тази услуга Вие няма да се притеснявате дали всичко по обработката на работните заплати е наред. Оставете тази задача на нас, Вие само управлявайте своята фирма.

Регистрация по ЗДДС

Ако Вашата фирма се развива добре, то рано или късно ще имате нужда от регистрация по ЗДДС (регистрация по ДДС). Нашите счетоводители са експерти в този вид регистрации. Независимо дали сега регистрирате фирма и искате да е регистрирана по ДДС, или просто вече се налага Вашата фирма да премине регистрацията по ЗДДС, ние сме насреща.

Годишно счетоводно приключване

Клиентите, доверили счетоводството на бизнеса си в наши ръце, не се притесняват и за годишния отчет. С наша помощ и консултации от нашите счетоводители Вие ще бъдете изрядни всяка година при счетоводното ѝ приключване.