fbpx
3D дизайн на сгради
3D дизайн

3Д Визуализация

Триизмерна графика на архитектурни обекти и вътрешно обзавеждане.

3D визуализацията е процес на изобразяване или създаване на модели с помощта на компютърни 3D програми. Триизмерното изобразяване осигурява реалистични презентации на картини и сцени. Илюстрира цялостно оформление на пространствата, което включва изграждането на стени, облицовки, мебели и декори. Съвременните възможности на 3D визуализацията позволяват всяка идея да бъде материализирана. Вече не е необходимо да чертаете сложни схеми и да впрягате с всичка сила въображението си, за да видите завършена Вашата идея. С 3D проектирането е лесно да видите как ще изглежда Вашия проект преди реализирането му.

3D дизайн

Ол Ин Дизайн предлага професионално изготвяне на 3D проекти. 3D визуализацията ще Ви помогне да вземете най-доброто решение за Вашия дом и да добиете представа за всяка промяна или идея, която имате за него – от добавяне на нови мебели в сегашния интериор до цялостно ново обзавеждане, интериорно проектиране и декориране на всички помещения. Възможноста да експериментирате с различни идеи и да изберете тази, която Ви допада най-много, е лесно постижима с 3D визуализацията. Може да експериментирате с различни подредби на обектите и цветовете в помещението , за да изберете най-функционалното решение.

Най-често 3D проектирането намира приложение за визуализиране на екстериори и интериори за къщи, апартаменти, заведения, обществени помещения, офиси и други. 3D изображенията са много полезни и при тестването на цветове и материали. Например, дизайнерът може да изпробва няколко цвята боя, за да определи този, който отговаря на стила на клиента, без да ползва четка, молив или сложни макети.

Нашите професионални специалисти в 3D проектирането са готови да реализират всяка Ваша идея, изготвяйки за Вас индивидуални триизмерни проекти.

[vc_custom_heading text=”Последни 3D проекти” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”]