fbpx

Изработка на уеб сайтове

Всеки един бизнес би трябвало да бъде представен добре в уеб пространството, за да бъде достъпен за нарастващото търсене в Интернет. Ето защо една от нашите услуги е изработката и поддръжка на Вашия сайт. С дългогодишния ни опит в изработката на уеб страници, ще Ви предложим уникален, запомнящ се и лесно разпознаваем сайт. Изградените от нас сайтове са с респонзив дизайн, за да бъдат лесно достъпни от мобилни устройства.

Какви сайтове правим ?

В зависимост от бюджета и нуждите на нашите клиенти можем да предложим различни решения за изработката или поддръжката на сайта им. Имаме няколко различни плана при изработката на уеб страници, които може да видите в раздела цени.

[accordion_father][accordion_son title=”Статичен сайт”]Изработените от нас статични сайтове са за клиенти с по-малък бюджет за своята уеб страница. Минусът на тези сайтове е малката възможност за оптимизация и промяна на съдържанието. Въпреки тези ограничения, предлагаме изработката на такива уеб сайтове с прекрасен дизайн и мобилна версия, за да покрием изискванията на нашите клиенти.

 

 

 

 

 [/accordion_son][accordion_son title=”Динамичен сайт”]Динамичните сайтове са подходящи както за малък, така и за голям бизнес. Те са чудесен избор за стартираща фирма. След изработката на динамичен сайт ще имате лесна и бърза редакция на съдържанието му. При желание може да получите безплатно обучение и сами да поддържате Вашата страница. Имайки предвид нашето професионално портфолио и познания в изработката, изграждането и поддръжката на сайтове, ние създаваме уникални уеб страници. Следим последните иновации в уеб дизайна, за да имате един напълно функционален и пригоден за мобилни устройства сайт. Предлаганата от нас професионална поддръжка за сайта Ви гарантира сигурност и бърза реакция при евентуален проблем с уеб страницата.

 [/accordion_son][accordion_son title=”Онлайн магазин”]Ако се занимавате с търговия, можем да предложим изработка на Ваш онлайн магазин. При създаването на онлайн магазин ние правим проучване на последните новости в Интернет пространството, за да може да Ви предложим конкурентоспособен и същевременно оптимизиран уеб шоп. Функционалността на онлайн магазина ще бъде съобразена с изискванията Ви.

 [/accordion_son][/accordion_father]

[vc_custom_heading text=”Колко струва изработката на сайт?” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”]

Има няколко вида уеб сайтове, чийто дизайн и изработка отнемат различно време. Според изискванията на клиента относно функционалността на бъдещия сайт, цената е различна. За улеснение, при избора на Вашия сайт, сме направили примерни ценови планове. Предпочитаме да изготвяме индивидуални оферти за изработката на уеб страница на всеки наш клиент. По този начин имаме лично участие още от самата идея.

[vc_custom_heading text=”Ето и последно изработените от нас уеб сайтове” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”]