fbpx

Графичен дизайн и предпечатна подготовка

Колкото и да е дигитализирано времето, в което живеем, все още всяка фирма има нужда и от печатни рекламни материали. Заради това ние от Ол Ин Дизайн покриваме изцяло услугите за графичен дизайн. Нашите дизайнери ще подготвят за Вас всичко, което е необходимо за Вашата печатна реклама. С над 10 годишен опит в сферата на рекламата, за тях няма невъзможни и неизпълними проекти.

Дори обикновената визитка може да бъде изработена с интересен и запомнящ се дизайн, за да е част от цялостната печатна реклама на Вашата фирма.

Какво правим в графичния дизайн ?

Както вече казахме по-горе, за нашите графични дизайнери няма невъзможни неща. От създаването на Вашето лого до цялостната печатна реклама, ще сте в сигурни ръце. Графичният дизайн обхваща всички начини за рекламиране на Вашата фирма или продукти. В него влиза дизайнът на печатни материали като:  визитки, флаери, брошури, папки, каталози, списания и други. Изработката на уеб банери, корици за социалните мрежи и всякакъв вид графична дигитална реклама също е част от графичния дизайн. Ние можем да извършим всички тези графични услуги професионално и на разумна цена.