fbpx

Изработка на лого

Всяка фирма се нуждае от отличителен знак – лого, за да бъде лесно и бързо разпознаваема на пазара. Ол Ин Дизайн предлага изработка на всякакъв вид лого, независимо дали става въпрос за фирмено или продуктово лого. Нашите дизайнери имат голям опит в изработката им и ще покрият изцяло изискванията Ви.

Дизайнът на всяко лого е индивидуален и изисква добро артистично въображение, за да бъде то интересно, ненатрапчиво и бързо и лесно запомнящо се. Ние правим проучване на конкуренцията, избираме подходящи цветове и правим няколко варианта, за да изберем заедно най-добрия за Вас.

Крайният продукт, който получавате, е добре стилизиран и съвременен дизайн на лого във векторен и растерен формат. След създаването му можем да ви направим оферта и за бъдещите Ви рекламни материали и изработка на сайт.

Колко струва създаването на лого ?

В зависимост от сложността на логото цената за неговата изработка варира. За да сме конкурентноспособни, изработените от нас лога са на достъпни цени. Нека не забравяме, че фирменият Ви знак е първото нещо, което виждат Вашите клиенти и партньори. За да се отличавате от конкурентите си, не бихте спестили от професионално изработено лого, нали ?

Какво лого да избера ?

Естествено ще ви отговорим – запомнящо се. Има няколко различни вида лога, на които може да се спрете. Ние можем да създадем всяко едно от тях ето ги и основните видове:

Дизайн на лого с текст

При създаването на този тип лого се борави само със шрифтове и цветове. При дизайна на фирмен знак целта е да се изпише и запомни името на фирмата и продукта, но в същото време с добър подбор на цвят и шрифт да се получи едно красиво лого. Има доста големи фирми, които използват именно този тип лого. Примери за това са : SONY, Panasonic, lenovo и други.

Дизайн на лого с вектор

Ако името на Вашата фирма или продукт е прекалено дълго, то няма да стои добре визуално само като надпис. В този случай е ноебходим ясен знак или символ. Създава се векторно лого, което да свърже дейността или продукта Ви в съзнанието на клиенти и партньори. Такова лого може да бъде знак на Вашата фирма – колкото по-стилизирано и оригинално е то, толкова по-добро впечатление ще прави. Примери за това са Apple, Android и други.

Дизайн на лого с изображение и текст

При създаването на такъв тип рекламни знаци се използва смесването на текст и графичен знак. Така клиентите ще се подсетят какъв е Вашият бизнес и в същото време ще запомнят името на фирмата Ви. Един от доста разпространените типове лого е именно този вид дизайн. Примери за това са Nike, Puma, McDonalds и други.

Дизайн на лого с букви

При този вид дизайн на лого може да се използват букви от името на компанията или продукта. Използва се при фирми с много дълго наименование, които няма как да използват другите типове дизайн на лого. Примери за това са KFC и много други компании.