fbpx

Поддръжка на уеб сайт

Ние от фирма Ол Ин Дизайн предлагаме поддръжката на Вашия сайт, за да сте спокойни, че той ще работи безпроблемно 24 часа в денонощието. Поддържането на сайта е важна част от неговата безупречна работа. С нея сте сигурни, че всички модули, изображения и текстове, които са важни за оптимизацията му, се преглеждат от специалисти в областта на уеб дизайна.

Има ли нужда от поддръжка на сайт ?

На този въпрос отговорът категорично е ДА! Ако след създаването на Вашата уеб страница не се правят оптимизации и обновявания, първо – ще загубите позиции при търсенето в Google и второ – има голяма вероятност след известно време сайтът да не се зарежда или да се виждат части от кода и т.н. Затова не препоръчваме да оставите Вашата уеб страница без поддръжка. Нашият екип следи всичко ново в уеб дизайна и поддържаните от нас сайтове се актуализират спрямо нововъведенията.

Каква е цената за поддръжка на сайт ?

Нашата фирма предлага различни планове за поддръжка на Вашия сайт. В зависимост от Вашите желания и обема на сайта ние можем да ви предложим една наистина добра цена за тази услуга. Нашите цени може да видите на следния линк: